Hakkari’de kanalizasyon tepkisi

Hakkari’de kanalizasyon tepkisi

Hakkari’de 6 nüfuslu Ramazan Şeftali’ye ait binanın bitişiğinden geçen kanalizasyon tepkiye neden oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Bulak Mahallesi yeni öğretmenler pansiyonu arkasında bulunan Ramazan Şeftali’ye ait 3 katlı binanın bitişiğinden geçen kanalizasyon şebekesi bina sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Rögar kapağı olmayan kanalizasyon şebekesini saç ve tahtalarla kapatmaya çalışan bina sahibi Ramazan Şeftali, pencerenin altından geçen kanalizasyonun binasının temeline sızdığını ve bu güzden kokudan uyuyamadıklarını söyledi. 

Şeftali,” Mahallede kendime ait bakkal işletiyorum. Bu binamı büyük emeklerle yaptım. Mahallenin kanalizasyon şebekesi evimin bitişiğinden geçiyor. Bu kanalizasyon yüzünden camlarımızı açamıyoruz. Kanalizasyonun yolun ortasından geçmesi gerekiyor. Fakat benim evimin temeline bitişik geçiyor. Bu yüzden şebeke binamın temeline sızmaya başladı. Defalarca belediyeye başvurdum. Bu kanalizasyon şebekesinin yola alınması gerektiğini ifade ettim. Fakat hiçbir yetkili konuyla ilgilenmedi. Ben buradan tekrar ilgili kurumlara çağrıda bulunarak yardım talep ediyorum” diye konuştu.

006cc3b6-b6e6-4234-8dde-f1e1f4977f20.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum