Hakkari'de Kadınlara yönelik panel düzenlendi!

Hakkari'de Kadınlara yönelik panel düzenlendi!

Hakkari İl Müftülü tarafından düzenlenen ‘Bilgi ve değer bağlamında kadın’ konulu panele kadınlar büyük ilgi gösterdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftüsü Faruk Gürbüz ile eşi, İl Milli Eğitim Müdürünün eşi, müftülük Şube Müdürü Şaban Güldal, müftülük görevlileri, kuran kursu öğreticileri ile çok sayıda kadın katıldı.

Program, Kur-an-ı kerim tilavetinin okunmasının ardından minik öğrenciler tarafından ilahi dinletisi ve Hakkari Aile ve Din Rehberlik Bürosunun slayt gösterimiyle devam etti.

Gerçekleştirilen program hakkında konuşan İl Müftüsü Faruk Gürbüz, “Konferansa katılan katılımcılara İslam’a göre ideal bir aile nasıl olmalı, annenin görevleri nelerdir, vasıfları nelerdir konusunda bayanlara yönelik konferans verildiklerini belirterek. amaçlarının huzurlu, sevgiye, saygıya dayalı bir aile meydana getirebilmek olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, “Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın” konulu panelle ilgili uzunca bir sunum gerçekleştirdi.

dsc_2410.jpgdsc_2389.jpgdsc_2417.jpgdsc_2445.jpgdsc_2444.jpgdsc_2392.jpgdsc_2449.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.