Hakkari'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Hakkari'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Hakkari’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu  toplantısı gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu ikinci kez toplandı.

Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesinin yerel düzeyde etkin biçimde takip edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Pala başkanlık etti.

Hakkari Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Pala’nın yanı sıra, Hakkâri  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Cumhuriyet Savcısı Ali Kök, Hakkâri Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil, Yüksekova Belediyesinden Azize Necla Macit Yılmaz, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Klinik Psikolog Beyan Özbek, 2019’un ilk İl Koordinasyon toplantısında alınan kararlar ve kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar ile ilgili kurul üyelerine bilgi verdi.

Toplantıda; gündemde yer alan sorunların çözümüne ilişkin kurumlar arası gerekli bilgi alışverişinde bulunulmuş olup, yapılması planlanan çalışmalar kararlaştırıldı.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi. 

2-20190628083542.jpg1-20190628083542.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.