Hakkari'de kaderine bırakılan bu mahalle toz toprak'tan geçilmiyor

Hakkari'de kaderine bırakılan bu mahalle toz toprak'tan geçilmiyor

Hakkari Sümbül Mahalle sakinleri, köstebek yuvasına dönen ve toz bulutundan geçilmeyen yollarının biran önce onarılmasını bekliyorlar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2017 Hakkari Dönüşüm Programı'' çerçevesinde Hakkari'de başlatılan çok kapsamlı hizmet çalışmalarının bir ayağı olan asfaltlama çalışması, ana arterler ve işlek yolların yanı sıra mahallelerde de yapılmaya devam ederken, Aşağı Sümbül Mahallesinde ise yolların stabilizesi yapıldı ancak yol asfaltlanmadı. 

Mahalle sakinleri yıllardır toz toprak içinde kaldıklarını belirterek yollarının bir an önce asfaltlanmasını istiyorlar. 

Sümbül Mahalle sakinleri” Sonbaharın gelmesiyle beraber tozdan ve çamurdan perişan olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada oturan aileler ne balkonlarında oturabiliyor nede balkonlarımıza çamaşırlarımızı asabiliyoruz. Belediyeden bu yola bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz” şeklinde konuştular. psp.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum