Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari valiliği yaptığı iki ayrı açıklamada, kaçak av tüfeği, sigara ve akaryakıt ele geçirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''09.03.2019 günü İlimiz Derecik İlçesi Samanlı Köyü İki Dere Mevkiinde icra edilen keşif, gözetleme ve devriye faaliyeti esnasında Irak topraklarından Türkiye topraklarına geçmekte olan 4 yük hayvanı tespit edilmiştir. Yük hayvanları üzerinde yapılan aramada 250 adet av tüfeği fişeği ve 3.000 paket sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

'' İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 09.03.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Suüstü Köyünde ikamet eden bir şahsın evinde yapılan aramada 450 litre akaryakıt ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.