Hakkari'de kaçakçılık operasyonu!

Hakkari'de kaçakçılık operasyonu!

Hakkari Valiliği, emniyet görevlilerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda çeşitli miktarlarda gümrük kaçağı malzemenin ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla  yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 11.02.2019 ile 18.02.2019 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 2.190 paket sigara, 2.390 kg  pirinç, 750 litre motorin, 486 kg çay ve 48 adet kol saati ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.