Hakkari'de kaçakçılık operasyonu!

Hakkari'de kaçakçılık operasyonu!

Hakkari Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 - 24 Aralık tarihleri arasında kent genelinde düzenlediği operasyonlarda, çeşitli miktar ve sayılarda gümrük kaçağı malzemenin ele geçirildiğini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerine karşı çalışmalarına devam ediyor.

Valilikten yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 18 - 24 Aralık tarihleri arasında kent genelinde bir dizi operasyon düzenlediği belirtilerek, "18.12.2018 ile 24.12.2018 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 4 adet cep telefonu, 8 adet  cep telefonu aksesuarı, 2.152 litre akaryakıt, 3.930 paket sigara, 5 şişe alkollü içki ve 119 kol saati ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam  etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

1-908.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.