Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi için başlattığı çalışmalarda çeşitli miktarlarda kaçak malzeme ele geçirildiğini açıkladı.

HAKKARİ'de polisin yaptığı yol kontrollerinde, yurda kaçak yollarla getirildiği belirlenen çok sayıda malzeme ele geçirildi. Kaçak malzemelerle ilgili 25 kişi hakında da adli işlem yapıldı. 

Hakkari Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yoğun bir çalışma yürüttü. 1-8 Ekim tarihleri arasında yapılan yol uygulamalarında 545 bin 386 paket sigara, 44 kilo çay, 136 çift ayakkabı, 57 şişe alkollü içki, bin 763 kutu tıbbi ilaç ve sahte olduğu değerlendirilen 2 pasaport ve 1 nüfus cüzdanı ele geçirildi. Kaçak malzemelerle ilgili 25 kişi hakkında işlem yaptı. Tıbbi ilaç ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

whatsapp-image-2018-10-08-at-17.16.09.jpegwhatsapp-image-2018-10-08-at-17.16.09(3).jpeg


                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.