Hakkari'de kaçak sigara, tabanca ve takı çeşitleri ele geçirildi

Hakkari'de kaçak sigara, tabanca ve takı çeşitleri ele geçirildi

HAKKARİ ve ilçelerinde polisin yaptığı uygulamalarda, gümrük kaçağı sigara, kolye, yüzük, kuru sıkı tabanca ve sahte pasaport ile sürücü belgesi ele geçirildi.

Hakkari ve ilçelerinde polisin  kaçakçılık faaliyetlerine yönelik çalışmaları sürerken, il merkezi ve ilçelerinde 12-19 Kasım tarihleri arasında yol uygulamaları yapıldı. Uygulamalarda, 350 paket sigara, 20.934  adet yüzük, 418 çift küpe, 182 takım 3’lü takı seti, 1.867 adet kolye ve sahte olduğu değerlendirilen 1 adet yabancı pasaport ile 1 adet sürücü belgesi ele  geçirildi. Kontrollerde, 4 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

İl jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Şemdinli İlçesi Hacıbey Köyü Başaklı Mezrasında icra edilen keşif, gözetleme ve devriye faaliyeti esnasında 10 çuval içerisinde toplam 339  adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ekiplerin kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.

2-743.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.