Hakkari'de kaçak sigara, akaryakıt ve uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de kaçak sigara, akaryakıt ve uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari ve ilçelerinde polisin yaptığı uygulamalarda, gümrük kaçağı sigara, akarkayıt, baz morfin ve sahte pasaport ele geçirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve ilçelerinde polisin  kaçakçılık faaliyetlerine yönelik çalışmaları sürerken, il merkezi ve ilçelerinde 5 - 12 Kasım tarihleri arasında yol uygulamaları yapıldı. Uygulamalarda, 4 bin 500 paket kaçak sigara, 821 litre akaryakıt, 100 karton boş makaron ve 3 sahte pasaport ele geçirildi. Kontrollerde, 3'ü yabancı uyruklu 9 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yüksekova içesine bağlı Aşağı Ölçek Köyü'nde  yapılan uygulamalarda ise, terk edilen araçta 52 kilo 180 gram baz morfin ele geçirildi. Ekiplerin kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.

file-3.jpeg2-722.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.