Hakkari'de kaçak akaryakıt operasyonu!

Hakkari'de kaçak akaryakıt operasyonu!

Hakkari valiliği polisin kent genelinde yaptığı çalışmalarda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen bin 734 litre akaryakıt ele geçirildiğini açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 19.11.2018 ile 26.11.2018 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 1.734 litre akaryakıt ve sahte olduğu değerlendirilen 1 adet nüfus cüzdanı ile 1 adet sürücü belgesi ele geçirilmiştir. Toplam 5 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.