Hakkari’de İzol Börek ve Baklava  açıldı

Hakkari’de İzol Börek ve Baklava açıldı

Hakkari'nin Cumhuriyet caddesi Tuğan apartmanın 1. katında hizmete açılan İzol Börek ve Baklava, damak tadına önem verenlerin yeni adresi olacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

1976 yılında Adana'da başlayan lezzet yolculuğunu şimdi Türkiye’nin dört bir yanında sürdüren İzol Börek ve Baklava Hakkari'de şubesini açarak hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet caddesi üzerinde açılışı yapılan İzol Börek ve Baklava'da 5 kişi istihdam edildiği belirtildi.

‘İzol Börek ve Baklava’ isimli işyerinin açılışına Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ile çok sayıda esnaf katıldı. 

Açılışta kısa bir açıklama yapan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Hakkari’nin bir taraftan gelişip yenilenirken diğer taraftan böyle işyerlerinin açılmasının mutluluk verici olduğunu söyleyip ‘Yeni açılan işyerinin Hakkari için hayırlı olmasını dilerim’ dedi. 

Hakkarili girişimci Aydın Korkmaz tarafından hizmete açılan ‘ İzol Börek ve Baklava'da’ 5 kişi istihdam edilecek. 

Her zaman Hakkari’de ilkleri yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten işyeri sahibi Aydın Korkmaz açılışa katılan  davetlilere teşekkür etti. 

Börek ve Baklavanın leziz tadını Hakkarililer ile buluşturduklarını anlatan Korkmaz, “Profesyonel kadromuz ve kaliteli malzemeden vazgeçmeyen anlayışla ve modern donanımlarıyla leziz ve zengin börek çeşitlerimizi hijyenik ortamlarda üretiyor” dedi. 

Açılış programı davetlilere yapılan ikram ile son buldu. 

1-20201023180440.jpgunnamed-097.jpg

4-20201023175425.jpg

5-742.jpg7-374.jpg8-271.jpg10-154.jpg12-094.jpg13-068.jpg14-048.jpg

img_8017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.