Hakkari'de İŞKUR alımları durduruldu!

Hakkari'de İŞKUR alımları durduruldu!

Hakkari İŞKUR tarafından dün alımı yapılacağı duyurulan 148 güvenlikçi ile 325 temizlik elamanı alımları durduruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çalışma İş Kurumu Hakkari İl Müdürlüğü kent genelinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 325'i temizlik personeli, 148'i güvenlikçi olmak üzere 473 kişilik alımların durdurulduğunu açıkladı.

İŞKUR'dan alınan bilgilere göre İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde çalıştırılması öngörülen personellerin yüz yüze eğitimin en erken 21 Eylül tarihinde başlayacak olması nedeniyle bu karar alındı. 

Kurumdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) Kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) Resmi Okulların temizliği ve güvenliği müracaatları, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve MEB'in 12 Ağustos tarihinde aldığı karar üzerine MEB'e bağlı okulların 21 Eylül 2020 tarihine ertelenmiştir. Bu karara bağlı olarak TYP başvuruları geçici olarak durdurulmuştur"  

Bilgi edinmek isteyenler İŞKUR'un İş Arayanlar Servisini arayabilirler.

İletişim: 0438 211 61 15

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum