Hakkari'de iş makinesi çamura saplandı

Hakkari'de iş makinesi çamura saplandı

Hakkari’nin Kıran Mahallesinde alt yapı çalışmaları nedeniyle çamur deryasına dönen yolu temizlemeye çalışan belediyeye ait iş makinesi çamura saplandı. İş makinesi başka bir iş makinesı tarafından çıkarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Edinilen bilgilere göre, üç gün önce Hakkari belediyesi ekipleri, Kıran Mahallesindeki Zariçler Semtinde şebeke suyunda meydana gelen bir arızayı onarmak için burada çalışma başlattı. Çalışmanın ardından kazı yapılan bölge temizlenmeyince kar yağışı ile birlikte yollar çamur deryasına döndü. 

Mahalle sakinleri çamurdan dolayı evlerinden çıkamaz duruma düştüklerini belirtip, öğrencilerini de okula göndermekte zorlandıklarını ifade ettiler. 

Artan şikayetler üzerine bu sabah bölgede çalışma başlatan Hakkari Belediyesine ait iş makinesi çamura saplandı. Çamura saplanıp kalan iş makinesi başka bir iş makinesinin yardımı ile bulunduğu yerden iki saatlik bir çalışmanın ardından çıkartıldı.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililere bir önce yollarının stabilize etmeleri için çağrı yaptılar. 

1-349.jpg2-326.jpg3-257.jpg4-224.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.