Hakkari'de İş-Kur başvuru sonuçları açıklandı

Hakkari'de İş-Kur başvuru sonuçları açıklandı

Hakkari ‘de 2020/ İkinci Dönemi Engelli ve Eski Hükümlü hibe projeleri sonuçları açıklandı. Buna göre 87 eski hükümlü ile 11 engellinin projesi destek alacak.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden alınan bilgilere, 2020/2. Dönemi Engelli ve Eski Hükümlü hibe projelerinin sonuçlandı.

İŞ-KUR İl Müdürlüğüne başvuruda bulanan eski hükümlülerden şartları uyan 87 eski hükümlünün projeleri kabul edildi. Eski hükümlülere maksimum brüt asgari ücretin 15 katına kadar İş kurma desteği sunulacaktır.

Hakkari ve ilçelerinden şartları tutan 11 engellinin projesi de desteklenmeye değer bulundu.

Verilecek destek ile, engelli ve eski hükümlerin kendi işlerini kurmasına ve engellerin mesleki eğitim alarak istihdam edilmeleri ve rehabilitasyonlarına yardımcı olmaktır.

Aılkaya, Engelli ve eski hükümlü hibe projelerine başvuruda bulunmak isteyenlerin, konuya ilişkin detaylı bilgi için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde çalışan iş ve meslek danışmanlarıyla iletişime geçmelerini veya  www.iskur.gov.tr sitesinden takip etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum