Ercan Kuyumculuk güvencesi ile Altınlarınız KAD-SİS'te

Altınlarınızı KAD-SİS’in ADN kuyumcusuna getirin, gram olarak seçtiğiniz bankaya anında yatıralım. KAD-SİS işlemleriniz Hakkari’deki Ercan Kuyumculukta yapabilirsiniz. Masraf yok bekleme yok!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) Hakkari’de! Ercan Kuyumculuk aracılığıyla fiziki altınlarınızı haftanın her günü banka hesabınıza kolayca ve güvenle aktarın. Üstelik masraf ödemeden, belli bir günü beklemeden.

Altınlarınızı bankadaki altın hesabınıza, belirli bir günde belirli bir banka şubesinde altın günü olmasını beklemeden aktarabilirsiniz.

ADN'lerde yapacağınız işlemler için hiçbir masraf ödemezsiniz.

Türkiye’nin her yerinde altınlarınızın KAD-SİS dahilindeki ADN’lerde doğru ve standart değerleme oranları ile değerlendirilir. ADN'ler arasında farklılık olmaz.

Sistem ile ilgili Hakkari Objektif Haber aracılığı ile açıklamalarda bulunan Ercan Kuyumculuğun sahibi Ercan Demirkan, Alım/Satım yapılmadığı için herhangi bir kur kaybı yaşanmayacağını söyledi. 

Bozdurma/nakde çevirme yapılmaz, sadece saf altın karşılığı hesaplanır.

ADN'de yaptığınız işlemler, kamera kaydı altında ve her adımda SMS ile onay alınarak tamamen güvenli şekilde gerçekleştirilir.

ADN’lerde kurulu yazılım sistemi bankalarla entegre olduğundan, tüm işlemler güvenli bir şekilde siz ADN’den ayrılmadan anında tamamlanır.

KAD-SİS

Evinizde sakladığınız altınlarınızı banka hesabınıza aktararak çalınma, kaybolma riskini önlemiş olursunuz.

Altınlarınız banka hesabınızda saklandığı için kiralık kasa masrafı ödemezsiniz.

Banka altın hesapları, gerçek kişiler için 200.000 TL’ye kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi altındadır.

Yastık altında durmak yerine banka hesabında güvence altına aldığınız altınlarınız size farklı bankacılık işlemlerinde katma değer sağlayabilir, hesabınızdaki altınlarınızı teminata saydırıp nakdi kredi kullanabilirsiniz.

Altın hesaplama aracımızla evdeki altınlarınızın değerini öğrenmek ister misiniz?

Hemen Başvur: Ercan Kuyumculuk aracılığı ile  KAD-SİS Çok yakınınızda!

ADRES: Bulak Mahallesi İstiklal Caddesi No 6/C HAKKARİ / MERKEZ 

TELEFON: 0438 211 41 50 

GSM: 0536 357 25 85

1-001.jpg

2-002.jpg

3-001.jpg

2.jpg1.jpg

Yetkinlikler image

KAD-SİS Image

KAD-SİS Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.