Hakkari'de iki mevsim bir arada yaşanıyor

Hakkari'de iki mevsim bir arada yaşanıyor

Hakkari'de bir yandan kayak keyfi yapılırken bir yandan iseZap vadisinde hafta sonları vatandaşlar mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcakların keyfini çıkartıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de vatandaşlar bir yandan 2 bin 800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'nde kayma keyfini yaşarken diğer yandan Zap Vadisi'ne inen bazı vatandaşlar piknik yapıyorlar.

Hakkari’de hava sıcaklığının yaklaşık 15 dereceyi gördüğü bahardan kalma bir günde vatandaşlar, Zap vadisinde piknik yaparak şubat ayında güneşin tadını çıkarıyor. Kış ortasında piknik yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlar vadide geçen Zap suyunda hem balık tutarak hem de Nargile içerek piknik yapıyorlar.

 Şubat ayında ilk defa piknik yaptıklarını belirten Mustafa Özkan şöyle konuştu.

‘Biz hafta sonlarında buraya geliyoruz, Gördüğünüz gibi hava çok güzel şubat ayındayız ama sanki Bahar gelmiş gibi Hakkari merkezinde gürültülerden sıkılıyoruz bizde hafta sonraları zap vadisine gelip piknik yapıyoruz . Balık tutarak Mangal yapıyoruz Zap suyu kenarında nargile içiyoruz. Çok güzel piknik alanlarımız var’ dedi.

iooo.jpg

dsc_0111---kopya.jpg4-195.jpg1-320.jpg02-090.jpg2-295.jpgdsc_0056-002.jpg3-227.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.