Hakkari'de ihaleye fesat operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Hakkari'de ihaleye fesat operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Hakkari'de, ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 10 gün önce gözaltına alınan ve aralarında iş insanlarının da bulunduğu 11 şüpheliden 5'i tutuklandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de, ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 10 gün önce gözaltına alınan ve  aralarında iş insanlarının da bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan şüphelerden 5'i tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, ihaleye fesat karıştıkları iddiasıyla 10 gün önce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, belirlenen adreslere yapılan eşzamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliye'ye sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 kişi ise tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum