Hakkari ''Hijyen Halı Yıkama'' tesisinde Sonbahar indirimi

Hakkari ''Hijyen Halı Yıkama'' tesisinde Sonbahar indirimi

Hakkari'nin Biçer mahallesinde 4 kişinin istihdam edildiği 'Hijyen Halı Yıkama” tesisinde sonbahar indirimi başladı.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Okullar açıldı. Evlerinizde toz içinde kalan havasız halı, kilim ve koltuklarınızı ürününüze değer katan, yıpratmayan, gerçek doğal renkleriyle güzelleştiren 'Hijyen Halı Yıkama' Fabrikası ile buluşmalısınız.

'Hijyen Halı Yıkama' sahibi girişimci Abdullah Atalay, günümüz şartlarının gereğince kurdukları tesiste 4 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi. 

Atalay, ”'Hijyen Halı Yıkama'' Tesisi olarak müşterilerimize diğer firmalardan daha uygun fiyatta ve daha farklı bir hizmet sunuyoruz. Deneyimli elemanlarımız ve son teknoloji halı yıkama, sıkma makinesi, kurutma makinesiyle yıkanan halı, ve battaniyeleri 48 saat içinde müşterilerimize teslim ediliyoruz.

 HALI YIKAMA

'Hijyen Halı Yıkama' ile halılarınız ilk günki temizliğine kavuşuyor. Halılarınızın üstündeki bakterileri gözle göremezsiniz. Temizliğin yanı sıra sağlığınız için halılarınızı düzenli aralıklarda yıkatmalısınız. Anti-Baktriyel deterjanlarımızla halılarınız artık daha temiz.

YORGAN-BATTANIYE YIKAMA

'Hijyen halı yıkama ile Yorgan ve Battaniyeleriniz ilk günki mis kokusuna kavuşuyor. Kullandığımız deterjan ve şampuanlar Yorgan ve Battaniylerinize herhangi bir zarar vermeden onları koruyarak yıkanmasını sağlıyor. 

Yapmanız gereken bize ulaşmak.

İLETİŞİM: 0545 516 65 19--0543 597 90 23

BİÇER MAHALLESİ-ESKİ ÖZEL HAREKAT YANI

43048s-hali-sikma-kurutma-makinasi.jpg

 

banner1-006.pnghizmet2.png

oto-kuafor-ve-hali-yikama-makinesi-powerwash-ac60cx.b0053c.jpg

1515679959_aaaa.jpg

img_1836.jpgimg_1844.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.