Hakkari’de HES Kodu uygulaması yapıldı

Hakkari’de HES Kodu uygulaması yapıldı

Hakkari’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımı ile 152 personel, 36 ekiple HES kodu ile korona virüs denetimi yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen “Koronavirüs Salgını Denetimleri” konulu genelge kapsamında, ülke genelinde olduğu Hakkari’de de 82 polis 22 ekiple, Jandarma ise 70 personel 14 ekiple olmak üzere 152 personel, 36 ekiple toplu ulaşım araçları, işyerleri, ticari taksiler, pazar yerleri ve kalabalık cadde, bulvar ve sokaklarda kapsamlı olarak HES kodu ile denetimler gerçekleştirildi.

İşyerleri, Cadde ve sokakları tek tek dolaşan ekipler vatandaşların kimliklerini alarak “HES Kodu İşlemleri” gerçekleştirilerek tabletle sorgu sistemi ile karantina ihlallerinin tespiti yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.