Hakkari'de 'Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' Uygulaması

Hakkari'de 'Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' Uygulaması

Hakkari'de, 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi kapsamında, araçlardaki çocuklara kırmızı düdük, tişört ve broşür dağıtıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla yollarda oluşabilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 81 ilde 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi başlatıldı. Proje kapsamında Hakkari il Emniyet Müdürü S. Süleyman Dilberoğlu, ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Medeni sancar Kavşağında uygulama yaptı. Uygulamaya Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı  Abdi Arslan'da eşlik etti.

Uygulama kapsamında içinde çocuklu ailelerin bulunduğu araçlar durduruldu. Ekipler tarafından araçlarda bulunan çocuklara proje hakkında bilgi verilip, kırmızı düdük, tişört ve şapka hediye edildi. Çocuklardan, içinde bulundukları otomobilin sürücüsünün kurallara uymaması halinde kırmızı düdüğü çalması istendi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, “Güvenli sürüş için doğru lastik”, “Ne Zaman ve Nerede Emniyet Kemeri Takılmalı?”, “Uzun yolda dikkat etmeniz gereken”  başlıklı broşürleri dağıtarak bilgilendirildi.

1-627.jpg3-471.jpg4-396.jpg5-270.jpg10-069.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum