Hakkari'de ''Hanımeli Halı Yıkama Dünyası” tesisi hizmete açıldı

Hakkari'de ''Hanımeli Halı Yıkama Dünyası” tesisi hizmete açıldı

Hakkari'nin Karşıyaka mahallesinde 7 kişinin istihdam edildiği “'Hanımeli halı yıkama dünyası” tesisi hizmete açıldı.

'Hanımeli halı yıkama dünyası' sahibi genç girişimci Yunus Tekçe, modern bir tesiste günümüz şartlarının gereğince kurdukları tesiste 7 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi. 

Tekçe, ”Hanımeli halı yıkama dünyası' Tesisi olarak müşterilerimize diğer firmalardan daha uygun fiyatta ve daha farklı bir hizmet sunuyoruz.

Deneyimli elemanlarımız ve son teknoloji halı yıkama makinesi, sıkma makinesi, kurutma makinesiyle yıkanan halı, battaniye ve koltuklar bakteri ve toza karşı özel izole edilerek 48 saat içinde müşterilerimize teslim ediliyoruz.

Ev ve İş yerlerinde bulunan kalorifer petekleri ile stor ve zebra perdeleri yüksek basınçlı buhar makineleriyle temizleniyoruz. Son teknoloji ürünü makinelerimizde temizlenen halı, kilim, yorgan, perde ve battaniyeler, ambalajlanarak müsterilere teslim ediliyoruz. 

Yıkamanın tüm ürünlerin hassasiyet gerektiren bir sanat olduğunu anımsatan Tekçe, Halı ve koltuk yıkama; ustalık, tecrübe, bilgi, birikim ve deneyimli ekip ve ekipman gerektiren bir iş olduğunu söyleyerek Halılarınızın zamanla aşınmış ve hırpalanmış overloklarını firmamız yeniler ve gereken müdehale yapılır. Halı kenarı overlok işlemi halılarınızın mevcut renklerine uyum sağlayacak en uygun renk iplerle yapılır.

 HALI YIKAMA

'Hanımeli halı yıkama' ile halılarınız ilk günki temizliğine kavuşuyor. Halılarınızın üstündeki bakterileri gözle göremezsiniz. Temizliğin yanı sıra sağlığınız için halılarınızı düzenli aralıklarda yıkatmalısınız. Anti-Baktriyel deterjanlarımızla halılarınız artık daha temiz.

KOLTUK-YORGAN-BATTANIYE YIKAMA

'Hanımeli halı yıkama ile Koltuk', Yorgan ve Battaniyeleriniz ilk günki mis kokusuna kavuşuyor. Kullandığımız deterjan ve şampuanlar Yorgan ve Battaniylerinize herhangi bir zarar vermeden onları koruyarak yıkanmasını sağlıyor. Koltuklarınız yerinde yıkanıyor.

Yapmanız gereken bize ulaşmak.

İLETİŞİM: 0438 211 44 84--0546 716 56 26--0541 219 84 51

KARŞIYAKA MAHALLESİ/PİRODAN SEMTİ/HAKKARİ

erwer-002.jpgoverlo.jpg

banner1-006.pnghizmet2.pnga25a921c-66aa-421b-8a93-e1811039b1ae-002.jpg35b86f6d-a2c9-48ec-a510-0ea76d3fe15e-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.