Hakkari'de Halk Toplantısı yapıldı

Hakkari'de Halk Toplantısı yapıldı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki aşiretlerin ileri gelenleri ve kanaat önderleriyle toplantı yaparak sorunları masaya yatırdı.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki aşiretlerin ileri gelenleri ve kanaat önderleriyle toplantı yaparak sorunları masaya yatırdı. Vali Toprak, Hakkari'nin Türkiye'nin en huzurlu kenti olduğunu, huzur ortamıyla birlikte halkın rahat bir nefes aldığını söyledi.

Bir otelde yapılan toplantıya Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, belediye başkanları, aşiret liderleri ve kanaat önderleri katıldı. Vali Toprak, bu tür toplantıları periyodik aralıklarla yaptıklarını anlatırken şöyle dedi: 

02-001.jpg

"Halkın gözünde önem kazanmış sözü dinlenen kişilerle bir araya gelmenin çok faydalı olacağını değerlendiriyoruz. 'Akıl, akıldan üstündür' diyoruz. Siz bizim her yerde gözümüz kulağımız oluyorsunuz. Vatandaşın sorunlarını bize aktarıyorsunuz. Düşüncelerimizi de vatandaşa aktarıyorsunuz. Yerine göre sizi bilgilendirip yönlendiriyoruz, yerine göre siz bize yön veriyorsunuz. Böylece ortak akıl sayesinde hizmet, asayiş, huzur, bayındırlık hizmetleri anlamında daha iyi noktalara gelebilmek için hepimiz ortak bir çaba içerisine girmiş bulunuyoruz. Bu toplantıların çok faydalı olacağına sizler de inanıyorsunuz. Bizim, devletimizin, hükümetimizin de yönetim anlayışı bu yönde. Bir arada, bu şekilde görüntü vermemiz bile bence başlı başına çok önemlidir. Birlik, bütünlüğümüzün, dayanışmamızın ne kadar kuvvetli olduğunun bence bir göstergesidir."dedi

9o80.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum