'Bizim' halı yıkamada bayram kampanyası!

'Bizim' halı yıkamada bayram kampanyası!

Hakkari'de faaliyet gösteren Bizim Halı Yıkama 7 yıllık tecrübe İle. %100 Müşteri Memnuniyeti . Profesyonel Hizmet. Ücretsiz Servis ile Kurban bayramı öncesinde hizmetinizde.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halı yıkamacılığının Hakkari'deki merkezi Bizim Halı Yıkama 2013 yılından itibaren merkeze bağlı Otluca köyünde doğal ve hijyenik ortamda hizmet veriyor. 

Yazın gelmesi ile evinize ap ayrı bir hava katan halılarınızın ilk günkü görünümüne kavuşması için bizi tercih edin. 

2013 yılından beri edindiğimiz tecrübe ile Hakkari Merkez bağlı Yukarı Otluca Köyü Uyanık Mahallesinde  hizmet veriyoruz.

7 yılı aşkın tecrübemizle halıların nasıl temizleneceğini en iyi biz biliriz.çünkü Bizim Halı Yıkama Hakkari'de alanının en iyisidir, kalitemizi komşunuza sorun!

Halılarınızı evinizden alıp, evinize ilk günkü gibi temiz bir şekilde cinslerine göre ayırır en uygun yıkama şampuanları ile yıkarız. Her halının farklı yıkama tekniği vardır.

Halılarınızı kent merkezinin tozu ve dumanından uzak temiz ferah yayla ortamında yıkamak mı istiyorsunuz? O zaman Bizim Halı Yıkmayı tercih edin!

Kurban Bayramında halılarınızı özel indirim kampanyası ile en temiz ve en hızlı şekilde elinize ulaştırıyoruz!

Vizyonumuz

Faaliyet gösterdiği her alanda Türkiye'nin önde gelen firmaları arasına girmek, teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen, müşterilerinin beklentilerini karşılayan kaliteden ödün vermeyen, müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma ve ülkesine faydalı, global bir şirket olmak.

Misyonumuz

Müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetlerde kaliteye önem vermek, uygun fiyatla halkımıza hizmet sunmanın yanı sıra, bu hizmeti en hızlı şekilde siz değerli müşterilerimize ulaştırmak;
 
Karlılıkla gelişmeyi ve büyümeyi sürekli kılarak bizimle çalışan herkesin yaşamına değer katmak.

ADRES: Yukarı Otluca Köyü Dere Boyu Mahallesi

İLETİŞİM: Telefon: 0 438 208 18 18 0 530 350 22 55

1-20190415084316.jpg2-20190415084316.jpg3-795.jpg4-618.jpg

5-432.jpg6-324.jpg7-206.jpg8-159.jpg

9-099.jpg10-100.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.