Hakkari’de halı kampanyasında izdiham yaşandı

Hakkari’de halı kampanyasında izdiham yaşandı

Hakkari’de Sanyün halı mağazasının açılışa özel ‘ilk yüz kişiye paspas’ kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Dağgöl Mahallesi Hakkari-Van bulvarı Caddesi Çallı apartmanı VEPSAŞ bitişiğinde Gaziantep Saryün halı fabrikasında meydana gelen su basması sonucu %50 kasko bedeliyle Hakkari’de %70 indirim kampanyasıyla satışa çıkarılan halı çeşitleri, battaniye ve yorganları almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.  

Kapıların açılmasıyla içeri giren yüzlerce vatandaş açılışa özel paspasları aldıktan sonra indirimli halılar, battaniye ve yorganlardan alıp evlerinin yolunu tuttu.

Gaziantep Saryün Halı Fabrikasın yetkilisi Mehmet Demir, fabrikalarında meydana gelen su basması sonucu %50 kasko bedeliyle aldıkları halı çeşitleri, çift kişilik yorgan ve çift kişilik battaniyeleri Hakkari’de %70 indirimle satışa çıkardıklarını söyledi.

Demir,” Gaziantep Saryün Halı Fabrikamız da meydana gelen su basması sonucu ürünlerimizi %50 kasko bedeliyle Hakkari’de yeni açtığımız halı mağazamızda %70 indirimle satışa çıkardık. Vatandaşlarımız sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. İlk yüz kişiye paspas hediyemiz oldu. Mağazamızda halı, battaniye ve yorgan alan vatandaşlarımıza özel servis araçlarımızla evlerine bıraktık. Evleri yakın olan veya araçlarıyla gelenler ise aldıkları ürünleri kendi imkanlarıyla götürdü. Bol kazançlı bir gün oldu. Halı mağazamız stoklarımız tükeninceye kadar açık olacak. Hakkari halkının gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı firmam adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

TÜM ÜRÜNLERDE %70 İNDİRİM

6 metre kare halı 70 TL

Rulo halı metrekaresi 28 TL

Rulo yün halı metrekaresi 50 TL

6 Metrekare Armine yün halı 200 TL

Polar jel taban 20 TL

6 metrekare yün halı 250 TL

Çift kişilik organ 15 TL

Çift kişilik battaniye 30 TL

dsc_6413.jpgdsc_6406.jpgdsc_6407.jpgdsc_6408.jpg

dsc_6307.jpgdsc_6308.jpgdsc_6315.jpgdsc_6319.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.