Hakkari'de güvenlik korucularına seminer verildi

Hakkari'de güvenlik korucularına seminer verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından Hakkari'de görev yapan 500 güvenlik korucusuna “Hizmet İçi Eğitim” semineri düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminere Hakkari Vali Vekili/Vali Yardımcısı İdris Koç, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkan V. Mithat Can Kutluca, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Din Sosyolojisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Güngör, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram Demirtaş, Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, protokol üyeleri ve güvenlik korucuları katıldı.

Seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Seminerde konuşma yapan Prof. Dr. Özcan Güngör; Toplumumuzun temel taşlarından biri olan aile yapısı ile milli, kültürel ve ahlaki değerlerimiz hakkında bilgi verdi. Daha sonra milletimizin önemli değerlerinden olan yardımseverlik, misafirperverlik, hoşgörü ve fedakârlık konuları hakkında konuşma yaptı.

Ardından konuşmasını yapan Prof. Dr. Bayram Demirtaş; Kişiler arası iletişim, empati ve hoşgörü, iletişim, olumlu düşünme hakkında bilgi verdi.

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkan V. Mithat Can Kutu konuşmasının ardından güvenlik korucularımızın sorun ve taleplerini dinledi.

Seminer Valilik tarafından verilen yemekle son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.