Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Hakkari'de oturma eylemi, çadır kurma ve stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süre ile yasaklandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği, ilde oturma eylemi, gösteri yürüyüşleri ve benzeri etkinlikleri 15 gün süreyle yasakladığını açıkladı. 

3 - 17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yasağa göre ilde meydan, cadde, sokak, yol, park gibi umuma açık alanlarda miting, açık yer toplantıları, gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi, protesto eylemi, açlık grevi, çadır kurma, basın açıklamaları, her türlü stant açma, konser, şenlik, meşale yakma ve bildiri dağıtmak yasak.

Valilikten,yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

" Valilik ve Kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler hariç olmak üzere, Hakkari il sınırları içerisinde (İl merkezi, İlçeler, Polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinin tamamı) 03.09.2020 tarihi saat 00:01’den 17.09.2020 tarihi saat 23:59’a kadar on beş (15) gün süre ile Meydan, Cadde, Sokak, Yol, Park gibi umuma açık alanlarda; Miting, Açık Yer Toplantıları, Gösteri Yürüyüşleri, Oturma Eylemi, Protesto Eylemi, Açlık Grevi, Çadır Kurma, Basın Açıklamaları, her türlü Stant Açma, Konser, Şenlik, Meşale Yakma, El İlanı/Bildiri/Broşür Dağıtma, Afiş/Poster Asma vb. türdeki her türlü eylem ve etkinliklerin yapılmasının YASAKLANMASI kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum