Hakkari'de görülen koronavirüs vaka sayısı: 2

Hakkari'de görülen koronavirüs vaka sayısı: 2

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de hangi ilde ne kadar koronavirüs (Covid-19) vakasının görüldüğünü açıkladı.Bakan Koca vaka görülmeyen il kalmadığını Hakkari'de ise iki vakanın görüldüğü bilgisini verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bakanın açıklamalarına göre en çok Covid-19 vakası 8 bin 852 vaka ile İstanbul'da görüldü. İstanbul'u 853 vaka sayısı ile İzmir takip ediyor. İstanbul ve İzmir'den sonra en fazla vaka Ankara görüldü.

Türkiye'de 1 Nisan tarihi itibariyle bütün illerde Covid-19 vakası tespit edildi. Toplamda 39 ilde ise Covid-19 nedeniyle ölümler yaşandı.

En çok Covid-19 ölümünün yaşandığı il yine 117 ölüm ile İstanbul oldu. İstanbul'dan sonra 18 ile en fazla ölüm İzmir'de yaşandı.

Bakan Koca'nın paylaştığı koronaviüs haritasına göre Hakkari'de ise 2 vaka görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum