Hakkari'de görev'den uzaklaştırılan Uzman çavuş intihar etmek istedi!

Hakkari'de görev'den uzaklaştırılan Uzman çavuş intihar etmek istedi!

Hakkari'de 3 yıldır görev yapan Uzman çavuş 27 yaşındaki Aslan Güngör, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği için girdiği bunalım sonucu çatıya çıkarak intihara kalkıştı.

3 yıldır Hakkari'de görev yapan uzman çavuş Aslan Güngör, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildi.

Olay, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinin, Hasanpaşa Mahallesi Tanrıkulu Sokağnda meydana geldi. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen uzman çavuş 27 yaşındaki Aslan Güngör, girdiği bunalım sonucu çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Aslan Güngör'ü polisler ikna ederek çatıdan indirdi.  Aslan Güngör memleketi Kocaeli'ye dönerken, eşinden de ayrıldı. Bir süredir de çocuğunu görememesi, biriken borçlarını ödeyemez duruma gelmesi nedeniyle bunalıma giren Aslan Güngör, oturduğu 3 katlı evin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çatının kenarında boğazına bıçağı dayayan Aslan Güngör'ü gören vatandaşlar polisi ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Çatıya çıkan polisler Aslan Güngör'ü ikna etmeye çalıştı. Polislerin yaklaşık 1 saat süren çabaları sonucu Aslan Güngör çatıdan indirildi. Aslan Güngör ambulansa götürülürken, "Bana kumpas kurdular. Ben bu devlete 3 sene çalıştım. Mahkemeye verdim, hiçbir sonuç çıkmadı ve evrakı kılıfına uydurdular beni attılar" ifadelerini kullandı.

spklskls.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum