Hakkari'de  göçmen kaçakçılarına operasyon: 7 gözaltı

Hakkari'de göçmen kaçakçılarına operasyon: 7 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, Esendere Beldesi ve Van'nın Başkale ilçesinde göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” suçunun engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, 16 Temmuz 2018'de Hakkari'nin Yüksekova İlçesi ve Esendere Beldesi ile Van'ın Başkale İlçesi'nde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi.

Adliye'ye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanarak Hakkâri Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilirken, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1-591.jpg3-448.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.