Hakkari’de gençlik haftası etkinlikleri 

Hakkari’de gençlik haftası etkinlikleri 

Hakkari Valisi İdris Akbıyık “19 Mayıs Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezi sporcularını makamında kabul etti

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bir süre önce Van ilinde düzenlenen yıldızlar bölge şampiyonası ve  Siirt ilinde yapılan genç erkekler bölge şampiyonasında hem Doğu hem de Güney Doğu bölge 1’incisi olan Hakkari Gençlik Merkezi ile Gençlik ve Spor Kulübü takımı “19 Mayıs Etkinlikleri” çerçevesinde Vali İdris Akbıyık ve Vali yardımcısı Mustafa Pala’yı makamında ziyaret ettiler. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal'ın eşlik ettiği sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, bir süre sohbet ettiği sporcuların gençlik haftalarını kutlayarak spor hayatlarında başarılar diledi. 

1-20190517012452.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.