Hakkari'de futbol sezonu açılış programı

Hakkari'de futbol sezonu açılış programı

Hakkari İl Hakem Kurulu ile Hakemler ve gözlemciler Derneği 2018 – 2019 futbol sezonu açılış program düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Hakemler ve Gözlemciler Derneği ev sahipliğinde Hakkari Evi'nde düzenlenen programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayar, Hakkari Baro Başkanı Zeydin Kaya, İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Büro Amiri Komiser Ferhat Türk, Hakkari Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Seyfullah  Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Hanligil, Futbol İl Temsilcisi Şahin Arslan, hakemler ile kentte faaliyet gösteren 11 futbol kulübünün başkanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hakkari Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Seyfullah  Kaya, 2018 - 2019 futbol sezonu öncesi düzenledikleri yemekli açılış programına katılan herkese teşekkür etti..

Kaya, kurulduğu günden bu yana tek amacı futbol hakemliğine hizmet etmek olan Hakemler ve Gözlemciler Derneği'nin hizmetilerine devam edeceğini belirterek, "Hiç şüpheniz olmasın. Şahsın olarak 7 yıldır dernek başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süre zarfında her zaman desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyeleri, İHK Başkanlarına, çok kıymetli hakem ve gözlemcilerine teşekkür ediyorum. Bizleri 1. Ligde temsil eden Emin Yıldırım hocamız başta olmak üzere diğer bütün klasmanlarda gururla temsil eden hakem ve gözlemcilere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Sezon açılışı programındaki asıl amaçlarının amatör futbol ligi öncesinde bir araya gelmek   şekolduğunu kaydeden Kaya, spor kulüpleri başkanlarına "Futbol oyunu seri ve sürekli değişkenlikle oynanan ve hakemler tarafından saniyeler içerisinde karar verilen bir oyundur. Hiçbir hakem kasti bir şekilde yanlış karar vermez. Bu konuda hakemlerimize olan inancımız ve güvenimiz tam olup sizlerinde gerekli hassasiyetleri göstermenizi rica ediyorum” şeklinde seslendi. 

İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Hanligil ise 2018-2019 futbol sezon açılışın da hakemler ve spor kulüpleri temsilcileri ile yemekte bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Yeni sezonun Hakkari spor için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah hakemlerimizle birlikte feir play içerisinde bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Bu hafta sonu başlayacak olan ve 9 gün serecek olan futbol hakemlik kursu ile hakem sayımızı artırmayı hedefliyoruz. İnşallah Hakkari ve Türk futboluna yeni hakem kazandıracağız" dedi. 

Konuşmanın ardından program verilen yemekle son buldu. 

1-726.jpg2-669.jpg3-549.jpg

1-727.jpg4-447.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.