Hakkari'de Folklor Heyecanı başladı

Hakkari'de Folklor Heyecanı başladı

Hakkari’de 2016-2017 Eğitim Öğretim Sezonu Okullar Arası ve Kulüpler arası Halk Oyunları İl birinciliği yarışması heyecanı başladı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu kapsamında Hakkari Anadolu Lisesi Spor salonunda başlayan yarışmaya okullar arası karma minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde toplam 11 ekip katılıyor.

Pazar günü de devam edecek olan Okullar Arası ve Kulüpler arası Halk Oyunları İl birinciliği yarışmasına kulüpler arası karma minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde 4 spor kulübünün toplam 9 ekip yarışacağı belirtildi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldukça heyecanlı geçen ve 9 jüri üyesinin oyları ile belirlenecek olan il birincisi kulüplerin 5 Martta Mardin ilinde yapılacak olan bölge finallerinde Hakkari'yi temsil edecekleri öğrenildi.

16808762_1078590485603021_1207231827_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.