Hakkari'de “Fiziksel Aktivite ve Covid-19’da Egzersiz” semineri

Hakkari'de “Fiziksel Aktivite ve Covid-19’da Egzersiz” semineri

Hakkari Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Fiziksel Aktivite ve Covid-19’da Egzersiz” konulu seminerler dizisinin birincisi düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dr. Öğretim. Üyesi Neşe Ataman Bor’un koordinatörlüğünde, Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Konferans salonunda düzenlenen seminere; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Sait Taylan,Dr. Öğr. Üyesi Neşe Ataman Bor ile Üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

1-001.jpg

Hakkari Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş. Gör Aylin Demir tarafından sunum şeklinde gerçekleşen seminerde; Fiziksel aktivite ve düzenli egzersizin sağlığımız üzerinde etkileri ile COVİD-19 döneminde egzersizin koruyucu ve tedavi edici etkilerinin yanı sıra COVİD-19 sürecinde yapılabilecek solunum, germe, kuvvetlendirme, masabaşı hareketleri, çocuk ve yaşlılar için yapılabilecek egzersizler hakkında detaylı bilgi sunuldu.

2.jpg

Soru-cevap şeklinde devam eden seminer, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi. Neşe Ataman Bor tarafından Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Aylin Demir’e teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.