Hakkari'de FETÖ Operasyonunda 1 Tutuklama

Hakkari'de FETÖ Operasyonunda 1 Tutuklama

Hakkari'de polisin, Fethullahçı Terör Örgütü- Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ-PDY) yönelik yaptığı operasyonlarda, 'ByLock' kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği, Hakkari merkezde polisin FETÖ/PDY bölücü terör örgütü faaliyetleri'nin deşifre edilmesi  ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: "23.10.2017 günü İlimiz Merkezde FETÖ/PDY bölücü terör örgütüne müzahir şahısların kendi aralarında haberleşmek için kullandıkları 'Bylock'  isimli programı kullandığı tespit edilen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan biri tutuklanmış, diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.