Hakkari’de Fenerbahçe futbol okulu açıldı

Hakkari’de Fenerbahçe futbol okulu açıldı

Hakkari’de “Fenerbahçe Futbol Okulu” açıldı. 04-17 yaş grubunun alınacağı futbol okuluna kayıtlar başladı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de faaliyet gösteren “1001Yapı Mühendislik” sponsorluğunda Futbol Antrenörü Cihat Doğan ve Eğitmen Ömer Çatal tarafından “Fenerbahçe Futbol Okulu” açıldı. 04-17 yaş grubunun alınacağı futbol okulu kayıtlarının 30 Eylüle kadar devam edeceği ve sınırlı sayıda öğrencinin alınacağı belirtildi. 

Futbol Antrenörü Cihat Doğan, Fenerbahçe Spor kulübü gençlik geliştirme program koordinatörlüğü ile organik bir bütünlük içinde çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, çocukların erken yaşlarda futbolla tanışmalarını hedeflediklerini söyledi. 

Doğan,” Amacımız çocukların küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmaları sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olmaktır. Burada çocuklarımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişmelerini sağlamaktır. Sosyal yaşamda kendi kendilerine yetebilen topluma yararlı bireyler olarak kazandırılmasına katkıda bulunacağız.  Çocuklara futbol oyununu sevdirmek iyi bir taraftar ve futbol sever olmalarının yanı sıra çocuklara Fenerbahçe sevgisini ve ruhunu aşılayacağız. İleriye dönük ise, futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit ederek, bu yetenekleri futbol yarışmacı takımlarımıza kazandırmaktır. Hedef halı sahada başlayacağımız antrenmanlarımız 15 ay devam edecek. Yaş grubumuz ise 04 ila 17 yaş arası olacaktır. Antrenmanlarımız her Cumartesi ve Pazar günleri olup, Sömester ve Yaz tatillerinde ise her gün olacak. Son başvuru tarihimiz ise, 30 Eylüle kadar devam edecek. Kontenjanlarımız sınırlı sayıda olacaktır” diye konuştu.

1-20190829095645.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum