Hakkari’de faciadan dönüldü: Servis aracı elektrik direğine çarparak durdu

Hakkari’de faciadan dönüldü: Servis aracı elektrik direğine çarparak durdu

Hakkari’de öğrencileri taşıyan minibüs kayganlaşan yolda elektrik direğine çarparak durdu. Bariyerlerin olmadığı 30 metrelik uçurumlu yolda deyim yerindeyse faciadan dönüldü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Olay Gazi Mahallesi Kırk Konutlar semtinde meydana geldi. Öğrencileri taşıyan servis aracı buzlanan yolda kayarak bir elektrik direğine çarparak durdu. Kazada ölen ve yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Mahalle sakinleri, her yıl ölümlü ve yaralanmalı kazalara tanıklık ettiklerini ifade ederek, yetkililerden yol kenarına bariyerlerin yaptırılmasını istedi. 

Yolda çok sayıda kaza meydana geldiğini anlatan mahalle sakinleri, "Nedeni yol eğiminin fazla olması ve yol kenarında hiçbir bariyerin olmaması. Yolun kenarında bariyer yapılması için defalarca dilekçe verdik. Yoldan aşağıya araçlar uçuyor. Yaklaşık 30 metrelik dik bir iniş var. Bugün de öğrencileri taşıyan bir servis aracı kayganlaşan yolda elektrik direğine çarparak durdu. Elektrik direği olmasaydı minibüsten kimse sağ kurtulamazdı. Bariyer veya perde duvar yapılmadan lütfen hiçbir araç o saatte yoldan geçmesin. Yetkililerden istediğimiz 400 metre uzunluğundaki yolumuza bariyer yapmalarını istiyoruz” şeklinde konuştular.

2-812.jpg

1-890.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.