Hakkari’de eski su hatları tarihe karıştı

Hakkari’de eski su hatları tarihe karıştı

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü eski içme suyu hatlarının devre dışı kalacağını belirterek vatandaşların 10 gün içinde yeni içme suyu hatlarını bağlamaları çağrısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri kent merkezindeki su sıkıntısının önüne geçildiğini belirterek, vatandaşların daha sağlıklı su alabilmeleri için eski su hattına su verilemeyeceğini yeni su hatlarını bağlamaları gerektiğini ifade ettiler.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü açıklamasında,”Hakkari merkezine bağlı Mit kavşağı ve civarı Bulak Mahallesi, Beçelan Mahallesi, Altay Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kayacan Caddesi, Av. Muhsin Zeydan Caddesi, Onaylar Semti, Pehlivan Mahallesi’nin bir kısmı yeni şebeke isle hattında su verilmeye başlanmıştır.
  Yeni hatlarına bağlamayan vatandaşlarımızın ivedi bir şekilde hatlarını evlerin ve binalarının içine taşımalarını rica ederiz. Bu bağlamda yukarıda belirttiğimiz adreslere 10 güne kadar eski hatlardan su verilmeyecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum