Hakkari'de engelli ve hamilelere kar tatili!

Hakkari'de engelli ve hamilelere kar tatili!

Hakkari Valiliği kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin bugün idari izinli sayılmalarına karar verdi. Karar Vali Akbıyık tarafından twitter hesabından duyuruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, kar birikintileri ve buzlanmanın meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamile kadınlar bugün idari izinli sayıldı. 

Hakkari Valisi İdris Akbıyık'ın twitter hesabından duyurduğu kararda şu ifadelere yer verildi: "Hakkâri Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararıyla, olumsuz hava koşulları nedeniyle İlimiz Merkezi ve bağlı köy okullarında 09.01.2019 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda görevli engelli ve hamile personellerde aynı tarihte idari izinli olarak sayılacaktır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

engelli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum