Hakkari'de Engelli Öğrenciler Dilberoğlu'na ziyarette bulundu

Hakkari'de Engelli Öğrenciler Dilberoğlu'na ziyarette bulundu

Hakkari Şehit Çetin Deniz Ortaokulu özel eğitim öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri “Engelliler Haftası” dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Hakkari Şehit Çetin Deniz Ortaokulu özel eğitim öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri “Engelliler Haftası” dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret eden engelli öğrenci ve öğretmenleri daha sonra çocuk şubesine ait çok amaçlı salonunda ağırlandılar.

Öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu engelli bir öğrenciyi makam koltuğuna oturtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra çocuk şube müdürlüğüne ait çok amaçlı salonda engelli haftaları kutlanan öğrencilere teşkilatın tanıtım bilgileri verilerek, çeşitli hediye ve ikramlarda bulunuldu.

engelilerin-emniyet-ziyareti-2.jpgengelilerin-emniyet-ziyareti-1.jpgengelilerin-emniyet-ziyareti-m.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.