Hakkari’de en çok kadın istihdam eden 6 firmaya plaket verildi

Hakkari’de en çok kadın istihdam eden 6 firmaya plaket verildi

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası ile Hakkari TOBB Kadın Girişimciler Kurulu en çok kadın istihdam eden 6 firmaya, düzenlenen törenle plaketleri verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kadın istihdamını teşvik amacıyla Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası ile Hakkari TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ortaklığında düzenlenen törenle en çok kadın istihdam eden 6 firmaya plaket verildi.

Birincisi düzenlenen etkinlikte Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, ve en çok kadın istihdam eden 6 firmanın yöneticileri ile istihdam edilen kadınlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmasında kadınların daha çok istihdam edilmesi gerektiğini söyleyen HATSO Başkanı Servet Taş, “Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü. Bizim için çok anlamlı bir gündür. Kadınlar yeryüzünün dünyanın en değerli varlığıdır. Kadınlar annedir, kadınlar eştir.  Kadınlar sanatçıdır, sanatkârdır. Yani kadınların tarifi imkânsız. 8 Mart Dünya kadınlar günün kutluyorum. Bütün kadınlarımıza saygılarımı sunuyor sevgilerimi arz ediyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu etkinliği düzenlediklerini anlatan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin de kadın istihdamının kalkınmadaki önemine dikkat çekti.

Hakkari’de kadın istihdamında örnek olan firmaları ödüllendirmek için bu etkinliği düzenlediklerini belirten Keskin, HATSO Başkanı Taş ve istihdamı sağlayan firma yetkililerine teşekkür etti.

Taş ve Keskin’in açıklamalarının ardından, FAM Tekstil’in sahibi İsmail Çatal, Peoples Cofee Restoran’ın sahibi Vefa Geylani adına Zafer Tan, Zap Tesktil adına Remzi Korkmaz, AHS adına Nevzat Kazak, Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi adına Sibel Adıyaman, Büşra Moda Dikimevi adına Nurgül Koyun’a plaket verildi.   

Öte yandan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle plaket töreninde bulunan çalışan kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

1-20210307100729.jpg7-432.jpg

9-205.jpg

11-142.jpg13-079.jpg

2-20210307093748.jpg3-20210307093748.jpg4-20210307093748.jpg6-612.jpg

14-054.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.