Hakkari'de ekmek fiyatı değişti

Hakkari'de ekmek fiyatı değişti

Türkiye ekmeğin fiyatını tespit etmekte zorlanıyor. Hakkari'de 200 gram ekmek 1 liradan satılıyordu. Zam sonrası ekmek 210 grama fiyatı ise 1 lira 25 kuruşa çıkarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, 21 Eylül'de, kent merkezi ve ilçelerdeki fırıncılara gönderdiği yazıda, ham madde ve un fiyatlarındaki artış gerekçesi ile 200 gramı 1 liradan satılan ekmeğin, 240 gramı 1 lira 50 kuruş; 130 gram lavaş ekmeğin ise 1 liradan satılmasına karar verildiğini bildirdi. Kentteki fırınlar karar sonrası ekmeği belirtilen fiyattan satmaya başladı.

Bu kararın ardından Hakkari Belediyesi ile Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği temsilcileri toplantı yaptı. Toplantıda, kentte bugünden itibaren 210 gram ekmeğin 1 lira 25 kuruşa satılmasına karar verildi.

img_2699.jpgimg_2710.jpgimg_2707.jpgimg_2719.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.