Hakkari'de durdurulan araçta 760 gram esrar le geçirildi

Hakkari'de durdurulan araçta 760 gram esrar le geçirildi

Hakkari Valiliği, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Yüksekova - Van Karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan araçta 760 gram esrar ele geçirildiğini açıkladı

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 11.09.2018 günü Yüksekova-Van karayolu üzerinde durumundan şüphe edilerek durdurulan bir araçta narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada 760 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Araç sürücüsü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.