Hakkari'de Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Hakkari'de Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Vekili Salih Kaya kurumun kadın çalışanları ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Vekili Salih Kaya ve beraberindeki kadın personelleri makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığı kadınlara karanfil hediye etti.
 
Vali Cüneyit Orhan Toprak eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte kendisini ziyaret eden Valilik Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli kadın personellerin de gününü kutlayarak karanfil hediye etti.

1-359.jpg2-335.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.