Hakkari'de 'Dünya El Yıkama ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı' ekinliği

Hakkari'de 'Dünya El Yıkama ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı' ekinliği

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü 'Dünya El Yıkama Günü ve Akılcı Antibiyotik' Kullanımı konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla stant açtı.

HAKKARİ OBJETİF HABER

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü 'Dünya El Yıkama ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı' etkinlikleri kapsamında el hijyeninin önemine dikkat çekerek, 11 adımda el yıkama yönteminin  önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla; Bulvar Caddesi üzerinde stant kurdu.

Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Birimi tarafından kurulan stantta doğru el yıkama teknikleri ve antibiyotik kullanımının zararları hakkında vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

“Sağlık Elimizde” sloganı ile stantta görevli olan personeller, vatandaşlara el hijyeni farkındalığı konusunda bilgi verip, doğru el yıkamanın yolları ve toplumda el hijyeni bilincinin önmine dikkat çektiler. .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.