Hakkari'de direksiyon sınavı değerlendirme toplantısı

Hakkari'de direksiyon sınavı değerlendirme toplantısı

Hakkari'de İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür başkanlığında direksiyon eğitim sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl Mili Eğitim Müdürü Gür, kimseye iltimas tanınmayacağı mesajını verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Direksiyon eğitimi dersi sınavı uygulama ve değerlendirme komisyonu başkanları ve üyeleri İl Eğitim Müdürü Bilal Gür başkanlığında sene başı değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan toplantı ile ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, direksiyon eğitimi dersi sınavlarında süreci kontrol etmek ve denetlemek amacıyla görevlendirilen personellerin, görevlerini en iyi şekilde yapmaları gerektiğini söyledi. 

Herkesin yönetmelik ve kurallara harfiyen uymaları gerektiğini ifade eden Gür, "Her kursiyere, ehliyet verme gibi bir zorunluğumuz yok. Hak edenlerin bu sınavı geçmesi gerekir. hiç kimseye iltimas sağlanmayacağının bilinmesi gerekir" diye konuştu. 

Gür'ün açıklamasının ardından toplantıya katılanlara, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan direksiyon uygulama sınav videosu izletildi. 

1-696.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.