Hakkari'de Devren satılık işyeri!

Hakkari'de Devren satılık işyeri!

Hakkari’de yıllardır her yaştan vatandaşın kaliteli ayakkabı adresi olan “Ayakkabı Dünyası Mağazası” devren satışa çıkarıldı.

Hakkari Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Kaya Plaza'nın 1. katında yıllardır her yaştan vatandaşa kaliteli ayakkabı hizmeti veren “Ayakkabı Dünyası Mağazası” yeni sahibini bekliyor. İş yerini devren satışa çıkaran İrfan Yavuz, iş değişikliği nedeniyle iş yerini satışa çıkardığını söyledi.

Yavuz,” Uzun yıllardır Hakkari halkına kaliteli ayakkabılarla hizmet verdim. Mağazanın Türkiye’de 3 bin 3 bayisi var. Hakkari bayisi olarak yapacağımız iş değişikliği nedeniyle iş yerimi hazır tezgâhımla anahtar teslimi satışa çıkardım.

İş yerimi her yaştan bay, bayan ve çocuk ayakkabısı bulunmakla beraber, bir adet bilgisayar ile beraber herşeyi ile devredeceğim.

Hazır tezgâhım olsun diyen genç girişimcilere pazarlık hakkı da tanıyacağım” diye konuştu. Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için oldukça uygun fiyata satılığa çıkartılan “Ayakkabı Dünyası Mağazası” işyeri sahibi ile irtibata geçebilirler.

İLETİŞİM: 0541 474 20 64

dsc_6369.jpgdsc_6365.jpgdsc_6359.jpgdsc_6354.jpgdsc_6357.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum