Hakkari'de Deneyap projesinin uygulama sınavı bugün!

Hakkari'de Deneyap projesinin uygulama sınavı bugün!

Hakkari'de, Deneyap Projesi kapsamında yazılı sınavı geçen öğrenciler için uygulama sınavı bugün gerçekleştirilecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yazılı sınavı geçerek Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yer almak isteyen öğrencilere yönelik uygulama sınavı düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerin, kendilerine sunulan tema doğrultusunda özgün fikirlerini ortaya çıkaran, teknik bilgilerini kullanabilecekleri proje tasarladıkları belirtilerek, "Tamamlanan projelerini ilgili jüri üyelerine belirlenen süre dahilinde anlatırlar. Sürecin tamamında öğrencilerin kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma becerileri dikkate alınarak değerlendirme yapılır." denildi. 

Uygulama sınavının bugün Hakkari Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı ifade edilen açıklamada, "2. aşamaya hak kazanan öğrencilerimizden 4. ve 5.sınıf öğrencilerinin kayıtlarının alınması saat 08.30'da, 8. ve 9. sınıf öğrencileri ile lise hazırlık öğrencilerinin kayıtlarının alınması saat 13.30'da başlayacaktır. Öğrencilerin kendi sınıf seviyelerinde belirtilen saatlerde uygulama projesinin gerçekleştirileceği sınav merkezlerinde olmaları gerekmektedir."

Açıklamada, proje çalışmasına gelecek öğrencilerin sınav sonuç belgeleri ile nüfus cüzdanlarını getirmeleri gerektiği uyarısı yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.