Hakkari'de dar gelirli aileler için konser düzenlendi!

Hakkari'de dar gelirli aileler için konser düzenlendi!

Hakkari’de sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıtı ve taleplerini dinleyen Vali İdris Akbıyık, Hakkarili yerel sanatçılar tarafından dar gelirli aileler için düzenlenen konsere katıldı.

Tekno- Ensa Aksesuar mağazası sponsorluğu ve Hakkari Valiliğinin destekleri ile bir araya gelen Hakkari’nin yerel sanatçıları, dar gelirli ailelere Ramazan paketi dağıtmak amacıyla konser düzenlendi.

Kent Park’ta düzenlenen konsere Vali İdris Akbıyık’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dlberoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali İdris Akbıyık'ta konserde vatandaşlarla beraber yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserden elde edilecek ücret ile dar gelirli vatandaşlar için ramazan paketi oluşturulacak ulaşılamayan ailelere ise Valilik tarafından destekleneceği belirtildi. 

1-20190521184430.jpg2-20190521184430.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.