Hakkari'de Covid 19 denetimleri devam ediyor

Hakkari'de Covid 19 denetimleri devam ediyor

Hakkari'de Covid-19 ile mücadele programı kapsamında, yşam alanlarındaki denetimler devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çin'de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronavürüs salgınında vakalar ile can kaybı devam ederken, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'de de sıkı denetimler yapılıyor.

Virüs ile mücadele programı kapsamında Hakkari kent merkezinde, pazaryeri, marketler, lokantalar, kafeler, toplu taşıma araçları, taksiler, alışveriş merkezleri ve tüm yaşam alanlarındaki denetimleri aralıksız devam ediyor. 

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ile birlikte kent merkezinde maske, sosyal mesafe denetimi yaptı. 

Dnetim öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Vali Akbıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatları ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda ilgili tüm kurum ve diğer görevlilerle alanda olduklarını söyledi.

Vali Akbıyık,”Maske, mesafe ve temizlik denetimlerini yapmaya devam ediyoruz. İş yerleri, toplu taşıma araçları, kafeler, restoranlar, kahvehaneler ve caddelerde denetleyeceğiz. Kentimizde koronavirüsü en aza indirip bitirmeyi ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımız sürüyor. Hepimiz sağlık için alanlardayız" dedi.

Vali Akbıyık ve beraberindekiler ayrı caddelerde kurum müdürleri ise ayrı caddelerde denetimlerde bulundular.

2-20201016151843.jpg3-20201016151843.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.